De gerechten van week 3:
Voorgerecht:
Vulcano schinken | ricottamousse | druiven | zwarte knoflook dressing
Hoofdgerecht:
Kabeljauw | knolselderijcrème | knolselderij blokjes | broccoli | radijs | gebakken paddenstoelen | saus van cèpes (eekhoorntjesbrood) | aardappelkaantjes
Dessert:
Chocoladetaart | stoofperencompote | karamelmousse
Bereidingswijze
Voorgerecht:
Leg de rolletjes Vulcano schinken met ricottamousse in het midden van een bord. Giet hier wat dressing omheen en leg de garnituren er speels op.
Hoofdgerecht:
Verwarm uw oven voor op 180°C. Haal de deksels van de twee ovenschalen en zet ze in de voorverwarmde oven. Verwarm de gerechten tien minuten in de oven. Warm ondertussen de saus in een pannetje op, of haal de deksel van het potje en verwarm de saus in de magnetron (hoeft niet te koken).
Schep eerst de vis en vervolgens de knolselderijcrème met de groenten op het bord. Verdeel de aardappelkaantjes eroverheen en giet er wat saus omheen.
Dessert:
Leg het chocoladetaartje in het midden van een bord. Gebruik de ruimte ernaast om de garnituren neer te leggen.