Arrangementen Rijsoord

Trouwen

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Ross Lovell de trouwlocatie bij uitstek. De schilderachtige omgeving, de stijlvolle ruimtes in ons pand, de ongedwongen sfeer en onze professionele medewerkers zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk huwelijksfeest.

Naast de ruime vertrekken in ons pand – restaurant, bar en lounge – beschikken wij over een groot terras met een aanlegsteiger. Naast het pand is meer dan voldoende parkeerruimte waar u en uw gasten onbetaald kunnen parkeren.

Bijeenkomsten / Partijen

Speciale gebeurtenissen, zoals verjaardagen, reünies, jubilea, een geboorte of een pensionering vragen om een intieme sfeer in een comfortabele setting om er een gedenkwaardig moment van te maken.

Wij helpen u graag bij het organiseren en begeleiden van bijzondere gelegenheden, hebben creatieve ideeën en oplossingen en denken graag met u mee over de invulling van de dag of avond waarover ongetwijfeld nagepraat zal worden.

Vergaderen

Vergaderen, eventueel in combinatie met private dining, is het prettigst in een rustige en inspirerende omgeving. Onze intieme vergaderkamer bevindt zich op de tussenverdieping en biedt een prachtig uitzicht op de Waal.

Beamer en scherm zijn aanwezig.

Exclusieve catering

Wist u dat Ross Lovell ook uw exclusieve cateraar is voor uw feest, borrel, receptie en …?

Als u uw gasten een unieke beleving wild bieden, is een perfecte catering een must. Met ons keukenteam onder leiding van chef-kok Thymen Barentsen bent u ervan verzekerd dat uw diner, borrel of lunch op-en-top verzorgd zullen zijn, zodat uw gasten een culinaire beleving krijgen die zij niet snel zullen vergeten.

Wilt u uw evenement bespreken, zodat wij u een persoonlijk en uitgewerkt voorstel kunnen doen, neem dan contact met ons op.