Arrangementen Rijsoord

Trouwen

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Ross Lovell de trouwlocatie bij uitstek. De schilderachtige omgeving, de stijlvolle ruimtes in ons pand, de ongedwongen sfeer en onze professionele medewerkers zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk huwelijksfeest.

Naast de ruime vertrekken in ons pand – restaurant, bar, lounge en bovenverdieping – beschikken wij over een groot terras met een aanlegsteiger. Naast het pand is meer dan voldoende parkeerruimte waar u en uw gasten onbetaald kunnen parkeren.

Bijeenkomsten / Partijen

Speciale gebeurtenissen, zoals verjaardagen, reünies, jubilea, een geboorte of een pensionering vragen een intieme sfeer in een comfortabele setting om er een gedenkwaardig moment van te maken.

Onze experts op het gebied van het organiseren en begeleiden van bijzondere gelegenheden hebben creatieve ideeën en oplossingen en denken graag met u mee over de invulling van de dag of avond waarover ongetwijfeld nagepraat zal worden.

Vergaderen

Vergaderen, eventueel in combinatie met private dining, is het prettigst in een rustige en inspirerende omgeving. Onze intieme vergaderkamer bevindt zich op de tussenverdieping en biedt een prachtig uitzicht op de Waal.

Beamer en scherm zijn aanwezig.

Wine tasting

Voor een ontdekkingstocht in de wereld van de wijn /spijs combinaties laten wij u kiezen welke wijn volgens u het best past bij de gerechten die wij serveren. Daartoe schenken wij verschillende wijnen bij elk gerecht. Tijdens deze – ook voor ons – leerzame sessies discussiëren en filosoferen wij graag met u mee over het waarom van de juiste combinaties.

Wij ontvangen niet alleen wijnclubs of groepen wijnliefhebbers, maar ook gezelschappen die meer willen weten over de basisprincipes van het combineren van wijnen met spijzen.

Exclusieve catering

Wist u dat Ross Lovell ook uw exclusieve cateraar is voor uw feest, borrel, receptie, lunch, high tea, high wine, en …?

Als u uw gasten een unieke beleving wild bieden is een perfecte catering een must. Met ons top keukenteam onder leiding van Gerrit bent u ervan verzekerd dat uw diner, borrel of lunch op-en-top verzorgd zijn, zodat uw gasten een culinaire beleving krijgen die zij niet snel zullen vergeten.

Neem contact met ons zodat wij uw evenement rustig kunnen bespreken en u een persoonlijk en uitgewerkt voorstel kunnen doen.

Menu