Week 47 2022

De gerechten van week 47:

Voorgerecht:
Gemarineerde gamba’s | zoetzure pompoen | kerriecrème

Hoofdgerecht:
Zeeduivel | laurier/spek | risotto met aubergine en groene asperges | mascarpone-roomsaus | vinaigrette van sjalot | Parmezaan crumble | Rucola-salade

Dessert:
Kokosmousse | merengue | witte chocolade crumble | chocoladesaus

 

Bereidingswijze

Voorgerecht:
U hoeft alleen de crumble nog over het gerecht te doen en u kunt van het voorgerecht genieten.

Hoofdgerecht:
Verwarm uw oven voor op 180°C. Haal de deksels van de twee ovenschalen. De zeeduivel moet 10 minuten in de voorverwarmde oven. Roer de mascarpone-roomsaus ondertussen door de risotto en warm dit op in een pannetje. De vinaigrette dient u ook iets op te warmen in een pannetje (niet koken).

Schep eerst de risotto op een bord. Leg hier de vis op (de laurier niet opeten). Giet er wat van de vinaigrette omheen. Stooi wat Parmezaan crumble over het gerecht en maak af met de rucola-salade.

Dessert:
Verwarmd de zak met de chocoladesaus in een pannetje met heet water.
Verdeel de merengue en de chocoladerumble over de kokosmousse en schenk er wat chocoladesaus omheen.

Week 47 2022 – Kindermenu

Meer lezen over:

Instructies

Misschien vind je dit ook interessant

Week 47 2022 – Kindermenu

Kindergerecht van week 47: De Leeftijd 1-4 en 5-8 jaar: Aardappel | bloemkool | venkel | gebraden kipfilet. Bereidingswijze Haal de deksel van de schaal en plaats het bij de…
Lees verder
Vorig bericht
Week 47 2022 – Kindermenu