Week 31 2022

De gerechten van week 31:

Voorgerecht:
Rundertartaar | zoetzure groenten | vadouvanmayonaise

Hoofdgerecht:
Gebakken tarbot | kreeft-krab pastei | andijvierolletjes | paarse wortel | bimi | warme remouladesaus

Dessert:
Citroentaartje | rood fruit

Bereidingswijze

Voorgerecht:
Leg de steak tartaar op een bord. Verdeel de zoetzure groente eromheen en spuit wat vadouvanmayonaise op de steak tartaar. 

Hoofdgerecht:
Verwarm uw oven voor op 180°C. Haal de deksels van de twee ovenschalen en zet ze in de voorverwarmde oven. Verwarm de gerechten tien minuten in de oven. Warm ondertussen de saus in een pannetje op (hoeft niet te koken).

Schep de vis en het pasteitje op een bord en verdeel de groenten ernaast. Schep wat saus om de vis.

Dessert:
Het dessert is al voor u bereid.

Week 31 2022 – Kindermenu

Meer lezen over:

Instructies

Misschien vind je dit ook interessant

Week 31 2022 – Kindermenu

Kindergerecht van week 31: De Leeftijd 1-4 en 5-8 jaar: Aardappel | bloemkool | venkel | gebraden kipfilet. Bereidingswijze Haal de deksel van de schaal en plaats het bij de…
Lees verder
Vorig bericht
Week 31 2022 – Kindermenu
Menu